2013. június 28., péntek

Federico Mahora 291 - G.Armani Diamond Emporio NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Aukcióra bocsátjuk a méltán világhírű, címben szereplő és a képeken is látható
Federico Mahora (FM 291-es) parfümöt!
Bűvölje el magát és/vagy kedvesét Giorgio Armani - Diamaond Emporio ihlette gyümölcsös illatjegyű zamatos málna, a rózsa, a vanília és a pacsuli édeskés illatával!
Ha az átlagosnál többre vágyik, ráadásul kedvező áron és kiváló minőségben, akkor válassza az FM termékeit! Benne az FM Luxus kollekcióját (mint a jelen aukció is), mely a legkeresettebb illatokon túl gazdaságosabb nagyobb kiszerelésben és egyedi formatervezésének köszönhetően egyszerre csodás vizuális elményben is részesíti!
A fentiekenek köszönhetően garantántan csak az illatért fizet és nem kell akaratlanul is a híres emberek jogdíjaira, a fényűző üzletek magas üzemeltetési költségeire, vagy éppen a drága reklámokra és díszes csomagolásra költenie a pénzét (amik miatt szokás parfümöket a felső tízezer termékeinek nevezni)! Ennek az FM-el vége, így az ismert és kellemes illatok végre reális áron váltak hozzáférhetővé mindenki számára!
Az aukció tárgya kizárólag az első négy képen látható termék (az első értelemszerűen nem az aukcióra bocsátott termékről készült, hiszen az bontatlan)!
A további (5., 6., 7. és 8. ) képek és információk csak a gyártó (FM - Federico Mahora) és termékei jobb megsimerését illetve beazonosíthatóságát szolgálják (pl. a 6. és 7. képen található illatok között megtalálható a jelen aukció illata is), de alapvetően nem ezen aukció tárgyai/illatai, hanem az FM-nél jelenleg is kapható illatok. A 8. képen pedig néhány egyéb termék - parfüm - látható!
Az aukcióra bocsátott termék 20% parfümolaj tartalmú Parfüm (P) besorolású és kiváló minőségű termék (a besorolási osztályok részletesen az 5. képen található cégismertetőben).
Az FM kínálatában még nagyon sok közismert és közkedvelt illetve fantasztikusan kellemes illat megtalálható (lásd 6. és 7. képeken, pl.: Bulgari, Burberry, Cacharel, Calvin Klein, Celine Dion, Chanel, Christian Dior, DKNY, Dolce Gabbana, Escada, Estee Lauder, Givenchy, Giorgio Armani, Gucci, Guerlain, Hugo Boss, Joop, Jil Snader, Kenzo, Lacoste, Lancome, Max Mara, Mexx, Nina Ricci, Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, V. Beckham, Versache ... stb. hogy csak néhány ismert márkát emítsünk)!
Kérésre teszünk fel a kínálatban elérhető további termékekből is.
Figyelem!   A termék szavatossága 2014. 04. 30-án jár le (2010. 11. 18-i gyártású)!
Bár igyekszünk rugalmasak lenni, kérjük a fentieket figyelembevételét, mivel reklamációkat utólag nem áll módunkban elfogadni!
Átadás:
a) személyesen - előre egyeztetett időpontban - Kerepesen, vagy Bp. Őrs Vezért Terén!
b) a postai díjszabás itt tekinthető meg: http: //www. posta. hu/static/internet/download/KUSZ_5_fugg_20130301. pdf
Kedvezmény: fix ár esetén ingyen posta!
Az itt leírtaktól függetlenül - kérdezzen vagy kérjen bármit - a lehetőségeinkhez mérten igyekszünk gyorsan megválaszoni ill. teljesíteni.
Sikeres lictálást és megelégedett használatot kívánva, e-Tech_777



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-07-17 10:00
. Federico Mahora 291 - G.Armani Diamond Emporio NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése