2013. június 24., hétfő

Samsung X450 retro mobiltelefon 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Samsung X450 1Ft
Nézd meg többi, akár hasonló termékemet is, minden 1Ft-ról,
minimálár nélkül !!!
 
Sziasztok , liciten az alant megtekinthető eszköz :
Samsung X450
Tudnivalók a termékkel kapcsolatban:
Semmit sem tudok róla, akár alkatrésznek. Töltő nélkül, gyűjteményből.
Átvételi Tudnivalók :
1. Személyes átvételi lehetőségek a licit sikeres befejezése után, külön e-mailben érkeznek a licitálóhoz. Bp több kerülete is az opciók között van meghatározott napokon.
2. Előre utalás esetén csak futárral küldöm el (majdnem ugyanannyi mint a posta, csak kényelmesebb mindenkinek) , mely mérettől függően (jellemzően 2kg-ig bizonyos mérethatárokon belül)  760 és 990 Ft között mozog. MPL (magyarán posta) és GTR futárok jönnek szóba, nagyobb érték esetén értékbiztosítással, házhoz szállítással, a kézbesítés előtt pedig jeleznek a címzettnek. Sima postázás nincs. Tájékozódja az árakról a szállítás fülön !
3. Megvásárláskor, természetesen, ha van rá mód, kipróbálható, tesztelhető, nyúzható ! Igyekeztem mindent leírni, ahol tudtom szerint hiba van, igyekeztem feltüntetni, nem zsákbamacskát árulok – ezzel együtt a működésért 100% felelősséget nem vállalok – mindent órákig nem tudok tesztelni sajnos. Garancia nincs.
 
Azt kapod, amit a képen látsz.
 
Kérem csak az licitáljon, aki át is kívánja venni a terméket !
 
2 napon belüli kapcsolatfelvételt és 1 héten belüli lerendezést kérek a licitálótól, ellenkező esetben automatikusan negatív és újrahirdetem a terméket!
 
Jó licitálást !



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-07-07 19:07
. Samsung X450 retro mobiltelefon 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése